Usmerite Vašo pozornost v pomembnejše stvari, mi smo tu, da poskrbimo za Vas.

 

Kako poteka čiščenje

 Kako poteka čiščenje ... 

Vedno bolj je živo spoznanje, da je primerneje in preprosteje izbrati zunanjega izvajalca čiščenja, saj se na ta način pridobi izkušen partner, ki zagotavlja kakovostno čiščenje za sprejemljivo ceno

. Naročnik je razbremenjen organizacije dela, naročanja čistilnih pripomočkov, higiensko sanitarnega materiala ter nadzora nad opravljenimi storitvami.

Profesionalni čistilni servis zagotavlja stalno izobraževanje zaposlenih o pravilni in ekonomični uporabi čistilnih pripomočkov...

Zunanji izvajalec ima na razpolago tudi različne zahtevnejše čistilne stroje in pripomočke, kar s strokovno usposobljeno ekipo omogoča izvedbo vseh izrednih čiščenj. Dežurna intervencijska ekipa poskrbi za vsa intervencijska dela, saj je hitra odzivnost velikokrat izjemnega pomena.

Celostna storitev čistilnega servisa

Celostna storitev čistilnega servisa vključuje redno dnevno čiščenje poslovnih prostorov, generalna čiščenja in enkratne storitve. Številni čistilni servisi ponujajo tudi storitev urejanja okolice in tudi storitve hišnika, ki že spominjajo na storitve vzdrževanja.

Čiščenje poslovnih prostorov

Za čiščenje poslovnih prostorov so predpisani posebni postopki dela in čistilna sredstva. Delo običajno poteka zunaj delovnega časa naročnika, tako da ni moten poslovni proces. Če je čiščenje potrebno tudi med delovnim časom naročnika je le-to izvedljivo z ustreznimi pripomočki in postopki.

Čiščenje v industriji

Čiščenje v industriji se prilagaja potrebam naročnika, upoštevajoč standarde in specifične zahteve, ki jih narekuje posamezna dejavnost. Pri industrijskem čiščenju je nujna uporaba profesionalnih čistilnih sredstev, strojev in pripomočkov.

Čiščenje v živilski in predelovalni industriji

Čiščenje v živilski in predelovalni industriji se izvaja po navodilih in normativih higienskih načrtov naročnika skladno s sistemom HACCP, ki so narejeni za vsak posamezen objekt po evropskih sanitarno-veterinarskih predpisih. Običajno se ta čiščenja izvajajo po končanem delovnem procesu naročnika.

Zunanje čiščenje

Zunanje čiščenje objektov in stavbnih fasad je v izhodišču namenjeno ohranjanju vrednosti, čistoče, higiene in s tem estetskega videza objekta. Fasade oziroma zunanje površine objektov so narejene iz najrazličnejših materialov, zato je potrebno prilagoditi tudi čas čiščenja glede na vremenske razmere. Pri čiščenju zunanjosti stavb je zelo pomembno upoštevanje predpisov s področja varstva pri delu, saj se veliko del izvaja na višini in v različnih vremenskih pogojih.

 Kako ne smemo čistiti si pa oglejte v videoposnetku objavlenem spodaj :)

We recommend reading justhost review if you would like a quality business hosting for your small company website.

 " Poštenost, kvaliteta in najboljše cene "

"Servis prilagojen vašem okusu in po vaši meri s pravim pristopom"

Prisotni 4 gostov .